مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف بیمه

عرض سلام . بنده خودرو خریداری کردم که تا 99/12/03 تخفیف بیمه داشت بعد از مدت کوتاهی تعویض پلاک کردم. طبق سنوات قبل نیازی به تعویض برگه بیمه نداشت. الان رفتم تمدید بیمه میگن قانون جدید اومده روز تعویض پلاک باید مشخصات برگه بیمه رو بروزرسانی میکردی و الحاقیه میگرفتی . 9 سال تخفیف بیمه ماشین من به راحتی حذف میشه . درصورتی که اصلا اطلاع رسانی نشده بود . چه راهی برای من وجود داره ؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اولا اطلاع رسانی صورت گرفته. در ثانی مطابق دستور عمل جدید شرکتهای بیمه ، شما به عنوان دارنده بیمه شخص ثالث، می توانید بیمه را به افراد درجه یک از بستگان خود و یا برای خودروی دیگری که متعلق به خودتان است انتقال دهید. لذا انتقال برای افراد دیگر امکان پذیر نیست