مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به مسائل ارث و میراث

باسلام و خسته نباشید خدمت جنابعالی، امیدوارم بتونید کمکمون کنید، مدت دو سال که پدرم فوت شدن، ما هفت تا خواهر و برادریم با مادرمون، پدر من برادر شهید بودن و طبق وصیت عموی شهیدم پدرم با همسرشان ازدواج کردن و حاصل اون ازدواج 4 تا فرزند از پدرم بودن. پدرم بعد از ده سال اون خانم و طلاق میدن و بچه ها رو خانم میگیرن و سرپرستیشون و به عهده میگیرن، پدر من که فوت شدن بچه ها رفتن و ادعای ارث و میراث کردند پدرم من خدابیامرز کلا یه خونه دو طبقه داشتند که یه طبقش و دادن به مستاجر و طبقه دیگه مادرم و یه برادرم زندگی میکنن، بعد از اون رفتن اقدام به اجرت المثل ایام تصرف کردند، یه سال و اقدام کردند و قاضی رای اشتباه و ناحق داد که اجاره فقط برای اون 4 تا بچه برید و طبقه پایین و لحاظ نکردن که دست مستاجر، بعد از اون ما چند بار تجدید نظر دادیم ولی قاضی باز هم رای و اشتباه داد، یه سال اونجوری امسال هم دوباره اقدام کردند و وقت دادگاه رفتیم برای اینکه سه دقیقه دیر رسیدیم تو این شرایط کرونایی سر ما و مادرمون فریاد کشید و از اتاق بیرون کرد و دوباره رای اشتباه داده من از شما خواهش میکنم به ما کمک کنید و راهنماییمون کنید ما چند بار هم لایحه دادیم ولی متاسفانه هیچ فایده ای نداشته.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلالم یعنی چی قاضی رای اشتباه داده؟اینکه پدرتون فقط یک خانه داشته دلیل نمیشه 4فرزند دیگر هم ارث میبرند