مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و عسر و حرج

با سلام
همسر بنده در خواست طلاق به دليل عسر حرج و مفارقت جسماني داده و كراهت شديد و از كل مهريه خود گذشت كرده . ما در دوران عقد هستيم و عروسي نگرفتيم ولي همسرم باكره نيست ، و حدود سه سال هست در خانه پدر خود ساكن هست. اولا بنده حكم عدم تمكين و الزام به تمكين همسر را دارم . و همسرم هيچ يك از شرايط عسر و حرج و دليلي براي كراهت خود بيان نكرده و ندارد و همچين داور بنده ادامه زندگي را مسير دانسته مشكلي در اين زمينه نديده هست. دادگاه بدوي هيچ يك از دفاعيات بنده موجه ندانسته و حتي گواهي عدم سازش را بر عليه من زده در حالي بنده خواهان ادامه زندگي هستم و نظر داور نيز موجود هست. بنده بذل مهريه را از طرف همسرم قبول ندارم و در مدت اين سه سال با اينكه همسرم تمكين عام و خاص نداشته ولي هميشه به صورت ماهانه پول به حسابش واريز كردم تا در سختي نباشد و پرینت واريزي نيز موجود هست. دادگاه بدوي حكم بر طلاق صادر كرده . لطفا راهنمايي كنيد تا حقي از من ضايع نگردد. سپاس از وكلاي محترم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میشود اعتراض کرد و شاید هم بشود رای را نقص کرد اما اولا بذل مهریه وی از خوش شانسی شماست ثانیا اجبار به زندگی مشترک وقتی یک نفر راضی و خشنود به زندگی مشترک با شما نیست چه فایده و ثمری خواهد داشت الا بروز تهدیدات و اسیب های خانوادگی پیش بینی نشده بهتر انست که رها کنید