مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خودرو بعد از به اجرا گذاشتن مهریه

با سلام. همسرم چهارم اسفند از طریق اداره ثبت مهریه رو اجرا گذاشته است. حالا من میتونم بعد تاریخ چهارم، کامیونم رو به اسم پدرم سند صلح بزنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اکر کامیون وسیله کارتون باشه جهت کسب درامد جز مستثنیات هست .اگر انتقال بدید خانم میتونه تقاضای ابطال نماید