مشاوره حقوقی رایگان - پارک بیش از تعداد مجاز خودرو در ساختمان

در ساختمان ما 5 واحد وجود دارد که هر کدام یک پارکینگ دارد.
یکی از واحد ها یک ماشین در پارکینگ خودش میگذارد و یکی هم در حیاط جلوی ماشین خودش در پارکینگ می‌گذارد. این ماشین دوم راه رفت و آمد پیاده را مسدود می‌کند و رفت و آمد را سخت می‌کند.

از لحاظ قانونی چطور می‌تونیم با ایشون برخورد کنیم و باید چه مراحلی رو طی کنیم؟

پاسخ ها :

پارک بیش از یک خودرو در پارکینگ پارک خودرو در پارکینگ ساختمان پارک خودرو خودرو