مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارث

سلام.
آیا امکان گرفتن ارث از پدر در زمان حیات وجود دارد؟ یک حیات دارد و اینکه دو فرزند دارد و اصلا نفقه هم پرداخت نمیکند و صلاحیت هم ندارد.

پاسخ ها :

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

سلام
تا زمانی که پدر شما در قید حیات هستند موضوع رسیدن ارث به ورثه منتفی خواهد بود
طبق قانون هیچ کس نمی تواند دیگری را از ارث محروم کند
عدم صلاحیت دو فرزند دیگر از دید شما و به هر دلیل و نپرداختن نفقه مانعی برای رسیدن ارث نخواهد بود