مشاوره حقوقی رایگان - رای به نفعمه حالا چیکار باید بکنم

پرونده تصادفم دو سال طول کشید تا ثابت کنم سرنشین اون ماشین بودم و دیه بهم تعلق بگیره. حالا رای رو دادن و به نفعمه راننده محکوم شده. منم مبلغ دیه ام حدود 30 درصده. مسیج رای محکومیت اون اقارو دریافت کردم اما نمیدونم حالا باید چه راهی رو برم و چیکار کنم ایا فقط منتظر بمونم؟ چیکار کنم که کارم پیش بره و زودتر به دیه برسم. هنوز معلوم نیست بیمه دارن یا نه. فقط بگید چیکار باید بکنم ممنون میشم

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

اگر رای قطعی شده باید ابتدا تقاضا صدور اجراییه کنید بعد اموالی که به نام شخص برای توقیف به دادگاه معرفی کنید یا حساب بانکی یا وجه رهنی که به دیگری داده و غیره رو باید شناسایی و جهت توقیف به دادگاه معرفی کنید اگه اموالی نداشت اعمال ماده 2 و تقاضا جلب ایشان رو بکنید اگه بیمه داشت از بیمه می گیرید والا از خودش