مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه ماشین

سلام من 3ماهه پیش یک ماشین فروختم قولنامه کرده ایم و در ان ذکر شده که اگه ماشین فوق مشکل قانونی داشته باشه معامله بدون ضرر و زیان فسخ میشود من از دادگاه نامه تعویض پلاک و ثبت سند داشتم الان که رفتیم تعویض پلاک صاحب قبلی بدهی داشته و پلاک توقیف میباشد من هرچی به طرف میگم بیا پولتو بگیر میگه نمیخوام صبر میکنم تا دادگاه الانم رفتم دادگاه پرونده تجدید شده برای 4 ماهه دیگه بهش خبر دادم میگه منتظر میمانم 2 میلیون هم بیعانه داده الان من چکار میتونم بکنم درخواست فسخ هم دادم لطفا کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فروشنده ( شما ) حق فسخ نخواهید داشت به احتمال زیاد درخواست فسخ رد خواهد شد مگر..