مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

باسلام باجناقم از روی خصومت ازم شکایت کرده و با مامور امده خونه ام و چند اچار برداشته که اینارو از من دزدیدی ولی الان که با ابروم بازی کرده پیگیری نمیکنه منم ازش شکایت کردم و اعاده حیثیت کردم الان احضاریه امده ولی حاضر نیست بیاد دادگاه اگه دادگاه نیاد قاضی چه حکمی صادر میکنه ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رای محکومیت صادر میکند زیا ابلاغ در ثنا ابلاغ واقعی و رای حضوری است