مشاوره حقوقی رایگان - ابطال و فسخ قرارداد و ابطال لاشه چک

با سلام
همسرم بیست روز پیش از یک نفر معدنی را اجاره کرده و برای اجاره بها چک پرداخت کرده که مبلغی نیز نقدی داده اما در روز نوشتن قرارداد پروانه بهره برداری نیاورده و مرتب امروز و فردا میکرد تا با مراجعه ما مشخص شد ایشون اصلا صاحب معدن نیست و آنرا چند وقت قبل واگذار کرده و حتی معدن از طرف صنعت و معدن به مزایده گذاشته شده و ایشون هیچ گونه حقی برای اجاره نداشته بهش مراجعه کردیم برای فسخ قرارداد ولی میگوید چکها را به شخص ثالث داده ما به دادگاه مراجعه کردیم برای فسخ قراردادو استرداد لاشه چکها به جرم کلاهبرداری
اما تکلیف چک هایمان چه میشود که در دست مردم است آیا میشود چکها را باطل کرد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق بانک اقدام به مسدود کردن چک ها به چهت کلاهبرداری اقدام و ظرف یک هفته از دادگاه و یا دادسرا گواهی شکایت نزد بانک ببرید