مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک

با سلام. 2 فقره چک بابت خرید لوازم خانگی دادم و مغازه دار پشت نویسی کرد و به نماینده یکی از شرکت ها داد و اون هم از طریق پست به یکی از شهرها فرستاد. در این بین اداره پست شهر مقصد چک رو دزد زده و چک ها رو دزد برده است. نماینده شرکت رفته از طریق دادگاه گواهی سرقت گرفته است و به شعبه بانک رفته و 2 فقره چک رو مسدود کرده است. الان به من که صاحب چک هستم تماس گرفته و میگوید 2 فقره چک دیگر باید بدهید. من چی کار کنم؟ اگه دزد چک سرقتی رو خرج کند، آیا من مسئولیتی دارم؟ آیا میتونم از دست نماینده شرکت به خاطر مسدودی چک شکایت کنم؟ راهکار قانونی چی هست؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در خصوص سرقت چک هم دارنده وهم صاحب حساب حق مسدودی حساب را جهت عدم پرداخت دارند وبایستی ظرف یک هفته گواهی تقدیم شکایت رابه بانک ارائه نمایند ودیگراین چک قابل وصول نخواهد بود شما میتوایند با اخذ نسخه گواهی دادگاه مبنی برعدم پرداخت به تعهدات خود در قبال بدهی عمل نمائید چنانچه در آینده محرزگردید که گزارش خلاف واقع داده شده است وازاین بابت خسارتی به شما وارد شده میتوانید شکایت کنید