مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حق و حقوق زن در طلاق

سلام من خانمی هستم 45 ساله با سه فرزند در منزل مشترک زندگی میکنم همسرم چند سال بدون هیچ دلیلی منزل را ترک کرده متاسفانه قاضی بدوی حکم ناشزه بودن مرا داده و تجدید نظر تائید شد (با اینکه فرزندانم در دادگاه گواهی حضور بنده و نبود پدرشان را دادند و استشهادیه محلی و حتی اقرار همسرم به نبودش در منزل و دادن ادرس منزل پدریش در ابلاغیه ها) مهریه ام که مبلغ کمی بود را بصورت قسطی در این چند سال گرفتم. نفقه گذشته و اجرت المثل را الان با اینکه همسرم 7 میلیون اصل حقوقش میباشد اعسار ماهانه 300 هزار تومان میگیرم. حکم طلاق بدوی هم آمده قاضی بدوی نصف دارایی را بنا به حکم ناشزه بودن به من گفته تعلق نمیگیرد جز نفقه عده. از دارایی او هیچ خبر ندارم باید چکار کنم؟ ولی با توجه به فیش حقوقیش میدانم وام مسکن و خودرو گرفته است. باتشکر

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.اگه سوال شما در خصوص میزان پایین اقساط میباشد دادخواست تعدیل و افزایش اقساط رو بدهید و چنانچه اموالی بدست آوردن در صورتی که جز مستثنیات دین نمی باشد توقیف کنید چون اعسار مانع از توقیف اموالی که محکوم علیه بعدا بدست می آورد نیست.