مشاوره حقوقی رایگان - بیمه خودرو

سلام. من 6 سال پیش با پسر برادرم یک نیسان شراکتی خریدیم و رفتیم برای تعویض پلاک. با هم توافق کردیم که پلاک به نام پسر برادرم باشد و سند رو سه دونگ سه دونگ بزنیم. قبلا تخفیف بیمه روی خود ماشین بود الان قانون عوض شده و تخفیف بیمه رو گذاشتند روی پلاک. الان اون آقا سهم سه دونگ خودش رو میخواد به من بفروشد و 70 درصد تخفیف بیمه برای پلاک می رود. اون آقا از قبل که سه دونگ سند به نام من بوده و نصف ماشین قانونی مال من بوده است. حالا با پلاک جدید باید هر وقت ماشین رو بیمه کنم قیمت بدون تخفیف پرداخت کنم. شما بگید آیا این قانون مفاد دیگری هم دارد که من بتونم اعتراض کنم برای تخفیف بیمه شما رو به خدا جواب بدید و راهنمایی ام کنید. چی کار کنم؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

صاحب قانونی تخفیفات فقط میتواند تخفیف را به خودروی دیگر خود یا همسر یا اولاد و والدینش منتقل نماید بنابراین اگر پلاک بنام شریکتان باشد راهی برای انتقال بشما نیست