مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه و رضایت

باسلام
دوران عقد هستیم و پرونده مطالبه مهریه در اجرای احکام هست و بنده دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را دادم و جلسه اعسار هنوز برگزار نشده است.
1- در صورت رضایت زوجه و مختومه شدن پرونده، آیا با شکایت مجدد زوجه برای مطالبه مهریه، همین پرونده به حالت جریان می افتد یا اینکه روال دادگاه از دوباره باید طی شود؟
2- زوجه اصرار بر خرید آپارتمان توسط اینجانب را دارد، در صورتی که بنده آپارتمان بخرم با توجه به اینکه داخلش سکونت ندارم چه راه کاری وجود دارد که ایشان دو مرتبه نتواند آن را توقیف کند، در واقع چه بند و تبصره ای وجود دارد که در صورت اقدام مجدد ایشان برای مهریه، این آپارتمان توقیف نشود.
3- آیا زمانی که ایشان پرونده مهریه را رضایت دهند و مختومه شود، میتوانم در دادگاه یک دستگاه آپارتمان را در صورت عدم سکونت در آن را به عنوان مستثنیات دین با امضای زوج و زوجه معرفی کنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
با درخواست جدید پرونده ادامه پیدا میکند
داشتن یک اپارتمان درصورتی که دران ساکن نباشید ممکن است مستثنیات تلقی نشود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله در صورت رضایت اگر رای مهریه گرفته شده باشد باز اون پرونده را میتواند به جریان بیندازد .اگر خانه بخرید به نام کس دیگری زده شود تا نتواند توقیف کند وبرای پاسخ به همه سوالاتشان میتوانید تماس بگیرید .تا راهنماییهای کلی شوید.