مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث مادری

با سلام. مادر من در سال 90 قسمتی از زمین ملک خودش را به من داد تا برای خودم خانه بسازم و در سال 96 یک نوشته ای آماده کرد که سهم ارث بچه ها را قبل از فوتش مشخص کند و در برگه نوشته سهم ارث من از ملک او همان زمین بوده که قبلا داده بود و من هم امضا کردم و اثر انگشت زدم. دو تا شاهد هم امضا کردند و خواهر و برادرانم هم همین طور. اما این برگ به صورت رسمی ثبت نشده است و فقط چون مادرم مریض حال بود این را نوشتند و سهم من از خواهر و برادر هایم 60 متر کمتر است. میتونم درخواست سهم کنم یا خیر؟ ممنون از توجه شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام این نوشته اگر شرایط وصیت نامه
خود نوشت ، را داشته باشد (
به خط خود مادر باشد ، دارای تاریخ ساعت ، روز ، ماه ، سال باشد ، دارای امضا مادر باشد و... ) قانونی است در غیر این صورت ، به عنوان وصیت نامه اعتباری ندارد و شما می توانید درخواست انحصار وراثت و درخواست تقسیم ترکه نمایید تا..