مشاوره حقوقی رایگان - عدم اتمام کار نمای ساختمان توسط سنگ کار

سلام . من عملیات سنگ کاری ساختمانم را به یکی از بستگان واگذار کردم بعلت فامیلی قراردادی ننوشتم قرار بود ظرف دو ماه کار را انجام و تحویل بده . متاسفانه بعد از شش ماه قسمت اعظم کار مانده و تقریبا نود درصد دستمزدش را پرداخته ام . حالا بعلت گرون شدن دستمزدها از ادامه کار خودداری می‌کند . با توجه به اینکه کار نیمه کاره مانده هیچ سنگ کار دیگه ای هم حاضر نیست بقیه کار را انجام بده . خواستم مراحل ثبت شکایت از ایشان را بدانم . ممنون

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

میتوانید الزام وی را به انجام تعهد بخواهید البته پس از اثبات عقد شفاهی با شهود و مستندات پرداختی