مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام بر دوستان و مشاوران عزیز.
من پسری 15 ساله هستم که در 7 سالگی یک مغازه که در کوچه ای بود و من روزی به آن جا رفتم تا خوراکی بخرم. آن روز هم پسر مغازه دار اون جا بود که حدود 14 سال داشت. روی صندلی نشسته بود به من گفت بیا بشین بغل من و من هم نمیدانستم اصلا چی به چی هست و وقتی نشستم، آلتش را احساس میکردم اما نمیدانستم که چی میشه. بعد از 5 دقیقه و این ها من رفتم و دیگر نرفتم اون جا همین فقط اتفاق افتاده بود. آیا تجاوز است یا چی؟ خواهش میکنم بگید من یادم میوفته آزار میکشم به پدر و مادرم هم نگفتم. آیا بگویم؟ آیا اصلا مسئله خاصی هست؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام بهتر است از مطرح نمودن آن صرفنظر کنید چرا که هیچ دلیل اثباتی نخواهید داشت و بهتر است از مشاورین حوزه روانشناسی کمک بگیرید