مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و جرح همسر

سلام، خسته نباشید. خانوم من به پزشک قانونی رفته است و یک برگه گرفته است که دست او خراش دارد و گردن او کبودی دارد. با همون برگه رفته دادگاه و شکایت کرده که من او را زدم و دادگاه من رو محکوم کرده است و برای تجدید نظر بیست روز وقت داده است. یعنی به همین راحتی؟
نه کلانتری زنگ زدند و نه صورتجلسه ای و نه خبری ...یک شاهد دارند که اون هم پسر دایی مادر او هست.
من هم شاهد دارم که چنین روزی اون جا نبودم. میخواهند از طریق این پرونده به حق طلاق و نفقه برسند. البته ماهی 500 نفقه میدهم. چون پرونده نفقه رو نگه داشتند تا جواب این پرونده بیاید. برج 5 شکایت کرده بودند. توهین و افترا و انفاق که الزام به تمکین زدم و رفتن ترک تعقیب کردند و دوباره برج 8 رفتند یک شهر دیگر و چون آشنا داشتند شکایت کردن ضرب و شتم و توهین کردند. موندم چطور در 6 سال زندگی امنیت جانی داشت و چنین موضوعی نبود و الان که یک سال از خونه رفته است و چون دارم عدم تمکین میزنم تازه چنین موضوعی شده است. در صورتی که واقعاً من نرفتم و 2 تا شاهدم دارم چون با هم بودیم. میخواهم بدونم قاضی چطور گفته شکایت وارد هست بدون این که شاهد رو بخواهد و بیست روز وقت برای تجدید نظر داده است. موندم که چی کار کنم؟ به همین راحتی یعنی حق طلاق و نفقه رو از من میگیرند به ایشون می دهند. بدون این که کلانتری زنگ بزنی و بروی پزشکی قانونی و تایید کنند لای انگشت خراشیدگی و گردنت کبودی دارد و بروی دادگاه و بگویی فلانی من رو زده است و این هم یک دونه شاهد من. طرف محکوم میشود؟ دارم شاخ در میارم. ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
عسر و حرج زوجه و دادن حق طلاق به این سادگی نیست که با یک جراحت کوچک ایجاد شود ،مگر اینکه ضرب و جرح دائم و غیرقابل تحمل احراز شود .
صرف دریافت گواهی پزشکی قانونی دلیلی بر انتساب بزه ضرب و جرح به شما نیست و باید شهودی که موضوع را مشاهده کرده اند به آن شهادت دهند ،شما باید از رای صادره تجدیدنظر خواهی کنید و در آن به تناقضات اظهارات شهود و هر موردی که دارید استناد کنید .
موفق باشید