مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سند ضامن مرخصی

یکنفر بالای صد میلیون با 2 پرونده بدهکاره و برای مرخصی از زندان سند منزل پدرشو ضامن گذاشتن و خیلی وقته که به زندان برنگشته. و هربار به دادگاه مراجعه میکنیم یه برگ جلب میده میگه برید پیداش کنید بگیرینش. و اجازه نمیدن سندی که در زندان ضامن هست رو توقیف کنیم. حالا با این شرایط پارت بازی چیکار باید بکنیم بحقمون برسیم خیلی ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سندبنام دولت مصادرمیشه/درصورت نیازبه توضیح بیشترویابررسی مدارک ومستندات بااین تلفن09127208033 تماس بگیرید.