مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام آیا در صورتیکه همسر اقدام به اجرای مهریه بنماید از طریق مراجع قانونی به مرد ابلاغیه ارسال میگردد یا بدون اطلاع حکم اجرا میشود و اینکه ایشان منزل را ترک نموده اند برای این جانب حقی در نظر گرفته خواهد شد؟ لازم به ذکر است که هیچگونه برخوردی فی مابین ما صورت نگرفته و همواره حقوق این جانب به حساب ایشان از طریق شرکتی که بنده در ان مشغول به کار هستم به حسابشان واریز میشده یعنی از تمامی درامد بنده اطلاع دارند

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام بله چنانچه دادخواستی علیه شما بشود به شما ابلاغ می گردد ثنا ثبت نام کنید بهتر است و امکان اعلام آ؟درس اشتباه هم نیست.هیچ چیزی در عدم دریافت مهریه تاثیری ندارد مگر بخشش خود زوجه.جهت ترک زندگی مشترک دادخواست تمکین بدهید در صورت اخذ رای فقط نفقه به زوجه تعلق نمیگیرد