مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجدید نظر اعسار دو بار انجام می شود؟

ابتدا بی‌نهایت از زحمات مدیریت دادراه تشکر میکنم و همچنین وکلای عزیزی که تجربیات خودشونو در اختیار مردم قرار میدن. بنده دادخواست طلاق همسرمو دادم حکم عدم امکان سازش گرفتم مهریه ش 500 سکه بود گرچه سند ازدواج نداشتیم و اقرارنامه داشتیم. اعتراض دادم دادگاه اعسار منو به 10 سکه پیش و هرچهارماه یک سکه محکوم کرد تو 20 روز زمان تجدیدنظر هم من اعتراض کردم هم اون خانم اون نوشته کمه! منم نوشتم زیاده چون حقوقم 2 تومانه روزنامه نگارم 2 ساله ازدواج کردم و 2 پسر 9 و 13 ساله مم با من هستن همسرمم بارداره خوب اگه اینقدر پول پیش و مهریه داشتم از تهران به اصفهان نقل مکان نمی کردم. اینا رو تو اعتراض نوشتم خیلی نگرانم چون 10 سکه واقعا زیاده میخوام بپرسم میتونم دوبار لایحه اعتراضی برای تجدیدنظر بنویسم تا تاثیر بزاره تو کم کردن مهریه؟ و اون خانم بدون هیچ سندی مدعی شده من دو شغله هستم فقط ادعا کرده در حالیکه اگه بودم پول پیش داشتم تهران بمونم خرج 2 بچه مدرسه ای اونم با این حقوق کم شوخی نیست ممنون میشم بفرمایید بازم تو همین 20 روز فرصت میتونم یه اعتراض دومم بنویسم؟ آیا مهاجرتم به اصفهان تو کم کردن سکه پیش که 10 سکه ست تاثیر داره؟ یا ادعای بدون سند و مدرک اون خانم در مورد دو شغله بودنم!؟

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

باسلام.با توجه به اینکه پرونده اعسار در مرحله تجدیدنظر می باشد و قبلا هم لایحه دادید نمی توانید مجدد اعتراض بزنید ولی می توانید لایحه تکمیلی تنظیم و دستی به شعبه تجدیدنظر ببرید و قبل از صدور رای روی پرونده بزارید و اگر قاضی اجازه داد شفاهی مختصری در خصوص وضعیت خود توضیح دهید چون تجدیدنظر اصل بر رسیدگی غیر حضوری هست.
ولی برابر بخشنامه جدید قوه قضاییه به تاریخ 22 مهرماه 97 که بدلیل افزایش غیر متعارف سکه ها صادر شده است بجهت جلوگیری از زندانی شدن محکوم علیه بعد از رای تجدیدنظر مجدد دادخواست تعدیل و کاهش اقساط مهریه را بدهید.
مهاجرت شما به اصفهان تاثیری ندارد و هر ادعایی نیازمند دلیل و مدرک است