مشاوره حقوقی رایگان - فوت ضامن

با سلام و خسته نباشید.
اینجانب مبلغ 100 میلیون تومان از شخصی طلبکار بودم که بعد از محکومیت با طرف سازش نمودم که ماهیانه 1 میلیون واریز نماید و دو نفر ضامن هم در گزارش اصلاحی ضمانت مدیون را نموده اند.
اکنون یک نفر از ضامن ها فوت نموده، میخاستم ببینم چه دادخواستی باید بدهم که به استناد ماده 705 قانون مدنی از اموال متوفی (ضامن) طلب خود را وصول نمایم؟
ضمنا مدیون اقساط را به موقع پرداخت مینماید. فقط میخواستم بدونم آیا دادخواست بدهم، قبول می کنند؟ چون ماده 705 در خصوص فوت ضامن اشعار داشته با فوت ضامن ضمان موجل حال می گردد.
تشکر از لطفتون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اگر اقساط را به موقع پرداخت می کند دادخواست ندهید. صبر کنید اما اگر تاخیر افتاد شما می توانید دادخواست مطالبه وجه بر اساس اسناد و مدارک خود و همچنین گواهی انحصار وراثت آن متوفی نمایید جهت نیاز به اطلاعات بیشتر در انجام این پروسه تماس بگیرید