مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو توقیف مهریه

با سلام و وقت بخیر.
بنده یک ماشینی رو برج 10 خریدم و بابت چک دادم. ماشین استعلام که گرفتیم مشکلی نداشته. بعد ماشین 3 دست چرخیده تا رسیده به من. بعد از پاس شدن چک اوله برج 12 برای تعویض پلاک رفتیم با کسی که وکالت داشت گفتن ماشین حکم توقیف خورده ده روز قبل براش.حکم توقیف جهت مهریه بوده که صاحب ماشین اولی خانومشون مهریه گذاشته اجرا. رفتم برای شکایت دفتر خدمات قضایی میگن باید برگه اخطار اجراییه از ثبت اسناد بگیری. اسناد هم نمیده برگه رو. صاحب پلاک هم پیدا نمیشه. مدت وکالت هم تو همین حین تموم شده و گیر کردیم. اگر میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

توقیف خودرو بابت مهریه همسر صاحب سند توقیف خودرو خریداری شده توقیف خودرو خودرو