مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل نواقص ساختمان خریداری شده

سلام.
آپارتمان خریداری شده است بعد از یک سال متوجه شدیم سقف بالای پاگرد روی پشت بام پلی کربنات بوده و به درستی مسقف نشده است و طاق و‌ آجر کشی و ایزوگام نشده است.
باعث مشکلات فراونی شده است در حقیقت پایانکار به صورت ناقص تحویل شده است. امکان شکایت در این حالت وجود دارد؟
چگونه باید مسیر شکایت را پیگیری کنیم تا به نتیجه برسیم؟

پاسخ ها :

شکایت به دلیل نواقص ساختمان خریداری شده قوانین خرید و فروش ملک ملک