مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده بدون شاکی

سلام
بنده پرونده حکم زنا به صد ضربه شلاق و شش ماه اجباری در شهرداری شدم. بنده بعد از چند وقت تا اینکه ابلاغیه اجرای حکم اومد از خانواده ی شاکی رضایت کامل گرفتیم و هیچ شکایتی از بنده ندارد
حال با اینکه شاکی خصوصی ندارم مجددا برای دهمین بار ابلاغیه از طرف اجرای حکم پیام اومده و 4 بار نامه ی عفو ارسال کردم و متاسفانه جواب رد دادند
به نظر شما چکار باید کرد که پرونده اینجانب مختومه بشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پرونده مختومه نخواهد شد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از نظر جنبه عمومی جرم مجازات باید اجرا شود.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
حکم صد ضربه شلاق تعزیری ، از حدود است و رضایت شاکی خصوصی پس از اثبات جرم ،تاثیری در آن ندارد ،اما ممکن است ،در تبعید شما تاثیر داشته باشد.
موفق باشید