مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام. چند روز پیش من با یک ماشین تصادف کردم و مقصر شدم و سرنشین خودرو تنگی نفس داشت و گفت قفسه سینه ام درد میکند. بعد افسر اومد و گفتیم که توافق کنیم و مصدوم رو بیمارستان بردم و از قفسه سینه مصدوم عکس گرفتیم و مشخص شد ک سه تا از دنده های آن شکسته شده است و تنها راه معالجه آن استراحت است و مصدوم ها دوباره گفتند که ما میخواهیم شکایت کنیم و دوباره به افسر زنگ زدیم و اومد ماشین ها رو به پارکینگ برد و قرار شد از طریق قانونی پیگیری کنند. الان دادگاه برویم با مقصر چی کار میکنند؟ ماشین رو آزاد میکنند؟ برای راننده مقصر وثیقه یا فیش حقوقی میخواهند؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

وثیقه الزامی است، مقصر آزاد میشود و نهایتا به پرداخت دیه محکوم خواهد شد