مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحقیق و بررسی موضوع در دادیاری و قرار مجرمیت صادر کردن بدون دلیل متقن

سلام و خسته نباشید. در هنگام رسیدگی حقمان ضایع شده خواهشمندیم کمک کنید 1 - در حقیقت شاهد شهادت دروغ را فکر کنم در پاسگاه داده و دیگر به دادسرا نیامده 2- مدارک داشتن خصومت شاهد (که در آن شاهد متعهد شده بود مزاحمت تلفنی و حضوری ایجاد نکند و تاریخ آن بعد از ایراد شهادتش علیه ما است) را داده ایم ولی اهمیت ندادند 3- شاهد خودش تلفنی به ما گفت در موقع ادعایی واهی شاکی در شهر محل نبوده 4- صرفا با یک شاهد آنهم دروغین قرار مجرمیت صادر شده 5- تحقیقات محلی هم کلی گویی شده و به موضوع اشاره دقیق نشده و دادیار براساس شواهد و قرائن و شهادت دروغ شاهد. قرار نهایی مجرمیت صادر کرده. حال ما چه کنیم؟

پاسخ ها :

سیدپیمان شمس

جناب آقای سیدپیمان شمس :

با سلام ، تدارک دفاع مناسب در دادگاه جهت متقاعد کردن به صدور رای برائت