مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام. بابت مهریه ام حکم توقیف خودرو گرفته ام و هنوز توقیف نکردم. حال خواهشم اینه بفرمایید چطور اقدام کنم و اینکه آیا ماشین مورد نظر دادگاه به من میده یا اینکه میگن یک خودرو داره و اونم وسیله زیر پای ایشونه. چطور پیش برم که به مشکل نخورم؟ ممنونم

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام خودرو جز مستثنیات دین نمی باشد اگر وسیله کار ایشان نباشد
به صورت سیستمی از طریق راهور توقیف کنید و به صورت فیزیکی باید محل خودرو را اطلاع داشته باشید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید تامین خواسته بزنید و خودرو رو توقیف کنید ولی امکان دارد قاضی آن را جزو مسثتنیات دین در نظر بگیرد وازاد شود .شما تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم