مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا از منزل

سلام خسته نباشید .من اخرین فرد مجرد یک خانواده هستم پدر فوت کرده .و مادر هم 2 سال میشه فوت کرده . برادر بزرگم بهم گفت که مادرمون بهم گفته طلا های منو بفروشید برا من زن بگیرن. بعد مراسم از برادرم پرسیدم که طلا ها کجاست گفت حتما امانت دسته کسی داده میاره . یکی دوماه گذشت خبری نشد . باز پرسیدم گفت حتما تو صندوق بانک گذاشته حتما . باز خبری نشد گفتم طلا پیدا نشد چرا خلاصه هی منو سر دووند تا اینکه الان میگه اصلا طلای وجود نداشته . بعد گفت حتما برادر خواهر دیگه ام برداشتن . من از همسایه ها پرسیدم که کسی رو ندید که از دیوار رفته باشه داخل خونه ما . یکی از همسایه ها گفت که برادر شما رفته . حالا من مطمعن که کار خودشه . ولی خب اصلا حرف راست بلد نیست بزنه همش با دورغ یه حرفی میگه به ادم الان جدیدا بهم میگه که شما صغیر حساب نمیشی و من در نبود شما به مادر سر زدم. کار ها شو انجام دادم حق منه اونا . من بهش میگم میگه برو شکایت کن میام جوابت رو میدم . چون که با یک جمله دورغ کوچیک قال داستان رو میکنه بهم میگه نتونی ثابت کنی من چکارت میکنم منم دست تنهام نمیدونم چکار کنم . خواهشا راهنمای کنید منو ممنون میشم

پاسخ ها :

مازيار  بتولي

جناب آقای مازيار بتولي :

با سلام. اگر میخواهید اتهامی به کسی بزنید باید مدارکی مثل فیلم دوربین های مدار بسته ، شهادت شهود یا مدارکی ازین دست داشته باشید تا بتونید این اتهام‌رو ثابت کنید در غیر این صورت نه تنها شکایتتون به نتیجه نمیرسه بلکه میتونه برای شما عواقبی مثل شکایت افترا داشته باشه