مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

سلام، سال 93 از همسرم جدا شدم، ابتدا هر 4 ماه یک سکه پرداخت می‌کرد، بعد از یک سال بعلت ازدواج مجدد درخواست تعدیل داد و شد هر 5 ماه یک سکه، حالا به خاطر گرانی سکه درخواست مجدد تعدیل داده، من در دادگاه چطور باید از خودم دفاع کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

قاضی اگر صلاح بداند سکه را تعدیل می کند برای راهنمایی بیشتر به همکاران مراجعه کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. دلایل و مستنداتی به دادگاه ارائه دهید که ملائت و توانایی مالی ایشان محرز گردد.

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام فقط باید یسر ایشان را اثبات کنید ولا غیر