مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یکی از وراث

عرض سلام و وقت بخیر.
زمینی چند هزار متری ورثه ای در طرح جامع در مسیر اتوبان قرار گرفته که قرار شده شهرداری در ازای این زمین چند آپارتمان به وراث واگذار کند. مراحل واگذاری زمین از سوی وراث با شهرداری انجام شده است و پیش نویس واحدهای منتخب هم امضا شده و برای الباقی فرایند واگذاری و ... یکی از وراث اقدام به امضا نمیکند و یک سال هم هست که این واحدها بلاتکلیف و از شهرداری به ورثه جهت پیگیری نامه صادر شده است.
حال که یکی از وراث برای این پروسه همکاری نمیکند سایر ورثه چطور میتونند به حق و حقوقشون برسند؟
لطفا نحوه دادخواست و زمان و هزینه این دادخواهی را بفرمایید؟
با تشکر.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام
اقدامات و توافقاتی که تا کنون با شهرداری صورت گرفته باید بررسی شود لذا با مدارک به دفتر یکی از وکلای محترم مراجعه کنید