مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری بنگاه

سلام. انشاالله که حالتون خوب باشد. ما توسط یکی از دوستان درب بنگاه خودرو رفتیم و ماشین ها رو معاوضه کریم و الباقی رو هم در بنگاه کارت کشیدیم. بعد که ما درخواست قولنامه کردیم به ما ندادند و خیلی اصرار کردیم ندادند. بعد از 20 روز بنگاه از اون جا رفت و دیگر ما نتونستیم او را پیدا کنیم. برای تنظیم سند خودرومون مال برج 11 سال97 تا الان 20 برج 12 سال 99 اومدند از پاسگاه ماشین ها رو توقیف کردند. الان 40 روز هست هر چی ما خواستیم شکایت کنیم توسط همان آشنامون دارند ما را سر میدونند و میگویند زنگتون میزنیم تا بیاید حرف بزنیم و حلش کنیم. ما فقط کارت و بیمه که به نام خودمون بیمه شده در دستمون هست چند روز پیش هم بنگاهی را به بدبختی پیدا کردم و زنگ زدم میگوید کدوم ماشین کی کجا این طوری حرف میزند و بعد هم بعد از قولنامه خود بنگاهی این قدر مزاحم همسر بنده شدند و میگفتند بیا با هم دوست بشیم و این حرفا تمام پیام ها رو با صدا داریم.حالا تو را خدا یک کمک به ما بکنید چون بچه شیرخوری دارم و ماشین من نون دونیم بود خیلی ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خب شما خودروی خودتان را تعویض کردید اما چرا دنبال بنگاهی هستین؟مدارک خودروی شما دست اوست؟آیا بابت این معاوضه به بنگاهی پولی پرداختید؟اگر مشکلتون را واضحتر مطرح می‌کردید بهتر می توانستیم راهنمایی کنیم.نقش بنگاه را دقیق مشخص می کردید.اگر مدارک دست اوست می تواند علیه وی بسته به جزییات طرح دعوای حقوقی یا کیفری. کنید.اما در مورد ایجاد مزاحمت برای همسرتان هم می تواند به استناد پیامک‌ها و مکالمات ضبط شده شکایت کیفری مطرح کنید.دلیل ضبط خودرو توسط کلانتری را هم عدم تنظیم سند در موعد مقرر اعلام نمودید که باز مبهم است چون کلانتری خودش ذینفع موضوع نیست و تنظیم یا عدم تنظیم سند درصورتی که خواهان یا شاکی وجود داشته باشد میتواند به کلانتری ارجاع شود.شما مگه خودروی خودتان را با خودروی دوستتان معاوضه نکردین؟