مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال کلاهبردار

با سلام و احترام به وکلای محترم دادراه.
در پرونده کلاهبرداری محکوم علیه در معامله کلاهبرداری مقدار از وجه اولیه آن را از کارت های متفاوت که از حساب های غیر از حساب خود واریز گردید و بقیه را چک و خودرو سرقتی واگذار کرده که حال ثابت گردیده و محکوم شده و پرونده در اجرا میباشد ولی مالی ارائه نمیکند برای پرداخت بدهی و رد مال را نیز پرداخت نمیکند.
به دلیل شناسایی نشدن هویت خود از کارت های دیگر و حساب های دیگران نیز در معامله استفاده کرده است.
آیا میشود حساب آن اشخاص را حال در اجرای برای گرفتن رد مال محکومیت کلاهبردار مسدود نمود و اموال آن ها را درخواست توقیفی بدهم موافق میشود چون آن ها همکاری در این کار کرده اند.
و قانونی در این ضمینه در اجرای احکام مدنی صادر شده است. چگونه من به رد مال خود برسم؟
تشکر میکنم.

پاسخ ها :

توقیف اموال کلاهبردار رد مال کلاهبرداری