مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اموال پدر بعد از فوت

با سلام.
من فرزند طلاق هستم که پدرم همسر دیگری را عقد کرده و از اون بچه ای ندارد و الان پدرم 10 روز به بازنشستگی اش فوت شد. من میتونم برای حقوق، بیمه عمر، حق سنواتش و حتی وسایل خونه و ماشین هایش اقدام کنم؟ و این که از مادربزرگم ادعای ارث پدرم رو کنم؟
آیا همسرش میتواند حقوق پدرم رو به نام خودش بزند؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مطالبه اموال پدر بعد از فوت ارث از مادربزرگ اموال پدر ارث پدر