مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر و گرفتن طلاق درصورتی که زوج قادر به طلاق دادن نیست

باسلام زوجه هستم مرداد96 ازدواج کرده ام 14ماه ناچارا با همسرم زندگی کردم به امید درست شدن زندگی ام. همسر من دوبار مرتکب خیانت شدند که هر دوبار متوجه شدم سری دوم قرار بر رابطه نامشروع گذاشتند که متوجه شدم از نظر روابط جنسی اهمیتی به من نمیدادند فحاشی میکردند و نفقه هم خیلی کم پرداخت میکردند خانواده ایشان خیلی دخالت داشتند ایشان هرروز پیشنهاد طلاق توافقی میدادند من را بی آنکه اطلاعی داشته باشم به خانه پدرم برده و بعداز 20 روز به دنبالم آمدند بعد از یک هفته خیلی اذیتم میکردند به خواست بنده من را به خانه پدرم آوردند شاهد هم دارم و شکایت کردند که خودم خانه را ترک کرده ام برای برداشتن لباس به خانه ام رفتم که راهم نداده و کتکم زدند با 110تماس گرفتم در حین صحبت گوشی را گرفتند و صدای ضبط شده از کتکشان داخل فایل هست نامه پزشک قانونی هم دارم که نوشتند اثرات زخم و کبودی ندارم. از صحبتشان با آن زن فایل صوتی دارم من نمیخواهم از خیانت ایشان حرفی بزنم آیا میتوانم با این وجود درخواست طلاق بدهم یا حتما باید بازگو کرده و مدرک دیگری داشته باشم و حتما درصورت داشتن رابطه و اثبات آن میتوانم طلاق بگیرم الان لج کردند و میگویند پشیمان هستند و طلاق نمیدهند تهدید کردند که مدرک درست کردند و میخواهد تهمت خیانت به من بزنند. چگونه میتوانند ثابت کنند آیا میتوانند با اینها کاری پیش ببرند؟ به هیچ عنوان حاضر به ادامه زندگی نیستم و طلاق میخواهم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام پیشنهاد من اول دریافت حق و حقوق مالی تون از جمله نفقه. مهریه و ... است و بعدا تفاضای طلاق