مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان دیه دارد

سلام من مردی 38 ساله هستم دوماه پیش تصادف کردم یازده دنده هام استخوان ترقوه وسه تا از مهره های کمرم شکسته پزشک قانونی رفتم سه ماه طول درمان داد میخوام ببینم طول درمان در دیه تاثیر دارد یا نه و دیه من چقد میشه با این شکستگی ها

پاسخ ها :

فاطمه  قرشي

فاطمه قرشي :

سلام - طول درمان در دیه تاثیری ندارد میزان دیه بستگی به میزان آسیبی است که وارد شده و تعیین میزان آسیب با پزشکی قانونی و تعیین مبلغ دیه بر اساس گزارش پزشکی قانونی با قاضی پرونده می باشد .

یک وکیل

سلام.خیر
مدت زمانی که به عنوان طول درمان مشخص میشود صرفا جهت بررسی بهبود یافتن عضو اسیب دیده است.
جهت پاسخ کامل تماس بگیرید

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

بله تاثیرداره.دیه بستگی به خوب شدن و نشدن داره و طول درمان و با حکم نهایی معلوم میشه