مشاوره حقوقی رایگان - چک های برگشتی

سلام . من نزدیک به دوماهه که از ایران خارج شدم . بجای شخصی چک داده بودم و خیالم راحت بود که پاس میشه اما متاسفانه فهمیدم که حسابامو توی ایران بستن و الان یکماه و نیمه که هم چکام برگشت خورده و هم ازم شکایت شده . میخوام واسه حل این مسئله به ایران بیام .
اولین سوالم اینکه که من الان ممنوع الخروجم ؟
و دومی اینکه الان تو کشوره ترکیه میتونن اقدام کنن و منو جلب کنن ؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
اگر از اجرای ثبت برای چک‌ها اقدام کرده باشند به احتمال زیاد ممنوع الخروج هستید و اگر از دادگاه اقدام شده احتمال دارد ممنوع الخروج باشید یک وکیل بگیرید که موضوع را پیگیری کند و ببیند امکان ورود به کشور را دارید یا خیر.

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

ممنوع الخروجی منوط به درخواست محکوم له میباشد و بدون آن انجام نمیشود و قابل استعلام است
از طرفی جلب به دو گونه ثابت و سیار است که ثابت در محل سکونت محکوم علیه و سیار در محدوده حوزه قضایی محل اجرای رای یا محل نیابت قابلیت اعمال دارد فلذا موارد بازداشت خارج ازکشور به ندرت صورت میگیرد