مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو نامتعارف

سلام
بنده یک خودرو سراتو مدل 96 دارم. دی ماه 99 یک خودرو جوک از عقب به بنده زدند و بیمه به خاطر نامتعارف بودن فقط 3 میلیون داد. باقی خسارت را از جیب دادیم.
من بابت افت قیمت شکایت کردم و کار کارشناسی شد و 13 میلیون افت زدند. رای حضوری به هردو ما ابلاغ شد. الان مقصر رفته لایحه نوشته که چون خودرو نامتعارف هست افت بهش تعلق نمیگیره. آیا درست است؟

پاسخ ها :

افت قیمت خودرو نامتعارف افت قیمت خودرو خودرو