مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و سهم الارث

سلام خسته نباشین. من در سال 92 از همسرم بدلیل اعتیاد و بیکاری و... طلاق گرفته ام و یک دختر 14ساله دارم که دادگاه به دلیل عدم صلاحیت پدر، حضانتش را به بنده داده که در طی این چند سال نه نفقه درست و حسابی داده و نه مهریه ی بنده که 6میلیون تومان پول نقد سال 80 و 14عدد سکه بهار آزادی بود که پول نقد را بذل نمودم و تا الان هم با تلاش خودم و توقیف سهم الارث مادریش توانسته ام پول 3 عدد از سکه ها رو از راه قانون بگیرم. یک حیاط بزرگ هم که ارث پدر بزرگ و مادربزرگ همسرم است و سهم الارث پدریشان است و پدر نیز فوت کرده. میگویند این ملک قولنامه ای است بنده برای پیگیری رفتم ولی در اداره ثبت به نام ایشان در نمی آید. در ضمن در بین خواهر برادرهایشان صحبتهایی کردند که میخواهند سهم همسر بنده را به اسم یکی از آنها برگردانند تا من نتوانم مهریه ام را بگیرم. خواهش میکنم بنده را در این مورد یاری فرمایید. الان شوهرم ازدواج کرده همسر و 2فرزند هم دارد. من هم بچه ی اونو بزرگ میکنم بدون نفقه و خرجی.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تقاضای مزایده ملک قولنامه ای را بدهید یا قبل از آن دعوای اثبات مالکیت بدهید هم چنین در صورت توقیف کسی نمی‌تواند انتقال دهد در صورت انتقال شکایت کیفری فرار از دین مطرح شود