مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زن

باسلام،حدود 3سال هست که با همسرم ازدواج کردم و یک سال عروسی کردیم، من پزشک هستم و ازدواج ما با دروغ شروع شد و همسرم شغلشون رو به من دروغ گفتن، توی مدت ازدواج بخاطر رفتار ناشایست ایشون و رابطه نامشروعی که داشتن من دچار افسردگی شدم و متاسفانه یکبار دیگه این اتفاق برای من افتاد و از نظر روحی به شدت دچار مشکل شدم و تحت روان درمانی و مشاوره قرار گرفتم، که پزشک معالجم و روانشناسم نامه تایید این موضوع و به من دادند. همسرم دست بزن هم دارند و چندین بار و به کرات من و مورد ازارو اذیت قرار دادند که دومرتبه که تو خیابون بود و از کلانتری صورتجلسه تشکیل دادن، اخرین بار هم به دنبال ضرب وجرح و صدمات جسمی که به من وارد کردن از ایشون شکایت کردم و پزشک قانونی رفتم، البته هنوز دادنامه صادر نشده، ضمن اینکه بخاطر مشکلاتی که ایشون تو محل تحصیل و زندگیم پیش اورده بودن، هم دانشگاه و هم همسایه ها برام استشهادیه نوشتن و رفتار نامناسب ایشونو تایید کردن. باهمه این اوصاف میخاستم بدونم برای طلاق از سمت من شرایط عسر و حرج برام ثابت میشه یا نیاز به ادله ی بیشتری دارم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر بدرفتاری زوج به حدی که ادامه زندگی مشترک را برای شما غیرممکن سازد احراز شود، میتوانید با استناد به آن تقاضای طلاق کنید و در این خصوص حتما پرونده ایراد ضرب و جرح عمدی زوج که منتهی به مجروحیت شما شده است را تا به نتیجه رسیدن پیگیری کنید و از شهادت شهودی که از رفتار زوج با شما اطلاع دارند نیز استفاده کنید .
موفق باشید