مشاوره حقوقی رایگان - ندانستن نزول و ربا

سلام همسر من بدون اطلاع از من چند میلیون پول از کسی میگیرد بعد از مدتی من متوجه میشوم و وقتی می پرسم که چقدر باید بدهی تا حساب تسویه شود اون شخصی که پول داده میگه این پول هایی که تا به حال دادی سود پول بوده و از خانمم که می پرسم میگه من فکر نمی کردم که پول نزول می داده خلاصه خانم من بدون اینکه میدانسته پول نزول میداده حالا من باید چیکار کنم ؟ ؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

شکایت تحت عنوان اخذ ربا قابل تصور است و در صورتی که ربا دهنده در شرایط اضطرار باشد و یا نمی دانسته و شکایت بکند مشکلی برای ربا دهنده پیش نخواهد آمد