مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال

سلام شکایتی درخصوص استرداد مال داشتم، رای دادگاه نخستین به نفع من صادر شد ولی متهم اعتراض گذاشتن پرونده به مرحله تجدیدنظر ارسال شد، الان دقیقا بعد از سه ماه در سیستم تجدید نظر پرونده کسر از آمار ثبت شده. میخاستم ببینم باید چکار کنم؟ ممنون میشم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

جلال الدین صمصامی دهاقانی

جناب آقای جلال الدین صمصامی دهاقانی :

یعنی پرونده منجر به صدور حکم له یا علیه شما شده منتها معمولا توی سیستم اشاره میشه که رای تایید شده یا با اصلاح تایید شده یا نقض و جهت رسیدگی ماهوی به دادگاه بدوی ارجاع شده و یا حکم بر بیحقی و... لذا محتویات سیستم رو بدقت مطالعه کنید ضمن اینکه میتونید به دفتر شعبه دادگاه مزبور حضوری جویا شوید.البته معمولا متذکر میشوند که منتظر ابلاغ شوید.