مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری اجاره نامه

با سلام

بنده سال 98 اجاره نامه ای را با موجر در املاک تنظیم کردم و کد رهگیری دریافت شد، سال 99 به بنگاه مراجعه نکردیم و به صورت کتبی توافق کردیم.
امسال تصمیم داشتیم جهت تمدید به بنگاه مراجعه کنیم و الحاقیه دریافت کنیم ولی مشاور املاک گفتند ممکن است آن کد رهگیری باطل شده باشد و مجبور باشید قرارداد جدید تنظیم کنید و کد جدید دریافت شود.
خواستم سوال کنم آیا به همین صورت است و کد رهگیری باطل می‌شود ؟
و دوم اینکه آیا الحاقیه اعتبار قانونی دارد ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فعلا نيازي به كد رهگيري نيست

علی چشم کبودی

علی چشم کبودی :

استان :

خیر نیازی به کد رهگیری جدید نیست و توافق کتبی جهت تمدید قرارداد کفایت میکند و معتبر میباشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

الحاقیه باید کاملا شرایط قبلی مجددا در آن نوشته شود

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام سوال شما اختصاصی است لطفا به مرجع صالح اتحادیه املاک مراجعه کنید.
ولی تا آنجا که بنده اطلاع دارم کد رهگیری اجاره نامه باطل نمی گردد مگر آن که کد جدید صادر شود