مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و ترک منزل

متوجه خیانت شوهرم الان که سال دوم ازدواجم هست شدم البته فقط چتهاشو دارم با زنهاییکه بقول خودش بخاطر پولشون میخاسته مخشونو بزنه.. و در طول زندگی من نه تنها مستقل بودم و خرج خودمو و خونمو میدادم بلکه هرچی داشتم رو بکارتشون میزدم حتی قسطای وام ازدواج رو تا الان بیشتر من پرداخت کردم. مهریمو گذاشتم اجرا با پادرمیانی خونواده کوتاه اومدم ایشون منو راضی کرد حساباشو باز کنم و بلافاصله کاریو که سرمایشو خونواده من داده بودن جمع کرد و بیخبر رفت و تلفناشم جواب نمیده. میتونم برای ترک منزل و پولایی که ازم برده شکایت کنم یا مدت زمان باید بگذره؟ میتونم قفل خونمو عوض کنم چون میدونم برای بردن سه قلم جنسی که آورده برمیگرده

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید به اتهام ترک انفاق از ایشان شکایت کیفری کنید و مهریه نیز به قوت خود باقی است .
از بابت پولهایی که از شما گرفته است میتوانید با ارائه دلایل و مستندات دادخواست حقوقی به دادگاه تقدیم کنید و آنها را مطالبه کنید .
موفق باشید