مشاوره حقوقی رایگان - اضافه مساحت زمين

سلام . زمینی به متراژ 131 متر ( 8 متر در 15متر و 25 سانتی متر ) خریداری کردیم در حالی که وقتی خریدیم صاحب ملک گفت حدود 1/5×8 متر هم اضافه است ولی در قول نامه ذکر نکردیم .
صاحب اول زمین ( یعنی صاحب قبل از صاحب زمین ما ) و همچنین ما بخاطر مشکل زمین همسایه مجبور شدیم به بنگاه برویم و آمدند زمینها را دوباره متر کردند و آنجا متوجه شد زمین ما 1/5×8 متر اضافه دارد و از من امضا گرفت که فقط به اندازه ی متراژ زمین خودت بگیر و قید کردند که اضافه ی زمین مال صاحب اول زمین یعنی خودش است . و من هم نادانسته قبول کردم الان میترسم زمین را بسازم و بعد بیاید جلوی زمین ما دیوار بکشد چون متوجه شدم آدم درستی نیست .
از آنجا که چپ و راست و شمال و جنوب زمین ما در قولنامه مشخص است اگر من 1/5×8 متر عقب بروم آیا او می تواند بیاید جلوی زمین ما را بگیرد ؟ طبق قولنامه عقب زمین ما وصل به زمین همسایه باید باشد و جلوی زمین ما طبق قولنامه کوچه ی 8 متری باید باشد .
و همچنین اگر من از عقب زمین این مقدار را بیندازم آیا خللی در قولنامه ی من ایجاد نمی شود؟ چون در این صورت طبق قولنامه عقب زمین من وصل به همسایه نیست .
من اصلا نمی خواهم آن مقدار اضافه را بخرم و فقط زمین خودم را می خواهم درست کنم .
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم .
آیا از جلوی زمین بسازم و عقب زمین را برای او نگه دارم یا از جلوی زمین 1/5 متر برم عقب . من بیشتر می خواستم از جلوی زمین 1/5 متر به عقب برم تا مثل پیاده رو درست بشه . آیا امکان داره یا بعدا ممکنه منو با مشکل مواجه کنه؟ لازم به ذکره که همسایه ها در کوچه ی 8 متری پیاده رو نگه نداشته اند .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید باید مقدار اضافی ( 12 متر ) را در انتهای زمین خود بگذارید اگر و اگر در قولنامه ذکر شده باشد که ابتدای زمین ، به کوچه است