مشاوره حقوقی رایگان - نحوه احقاق حق جانباز شیمیایی که متوفی اعلام کردن

ببخشین درمورد جهادگران که باوجود تمامی مدارک تایید شده در منطقه شیمیایی شدن ولی نه تنها جانباز شهید بلکه متوفی اعلام شدن
شما میتونین مشاوره پیگیری یا ... بفرمایین

باوجود تمام مدارک شامل
ــ گواهی مجروحیت با مهر برجسته وزارت جهاد
ــ کارت جبهه
ــ تاییدیه اخرین پزشکان معالج
ـــک البدشکافی تاییدگازhrtsخردل در ریه
ــــ استشهادیه همرزمان
ـــ گواهی فوت علت فوت استنشاق گازهای شیمیایی
ـــ لیست اسامی مجروحین جنگی اسناد مهندسی رزمی و جنگی با مهر برجسته
لیست
ـــ تاییدیه وزارت جهاد جنگ
ــــ مطابقت تاریخهای حضور در مناطق شیمیایی شده با تاییدیه
... ـــــ و ....

در جواب میفرمایند ما تمام این مدارک که جهاد سازندگی داده رو تایید میکنیم ولی چون فوت کردن هیچ گونه احقاق حقی برای شما لحاظ نیست

پاسخ ها :

حقوق جانباز متوفی جانباز متوفی