مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف مستاجر در صورت غایب بودن موجر

سلام. عید فطر مبارک.
من 9 سال پیش یک خونه رهن کامل کردم و قرارداد که تموم شد مالک اومد و دوباره تمدید کردیم ولی پیش خودمون یک دست نوشته به عنوان قولنامه نوشتیم.
از اون تاریخ به بعد تا الان معلوم نیست کجا هست و مفقود الاثر شده است.
مالک خونه هم فوت شده است و صاحب خونه هم پسر او بوده است و ملک به نام یک نفر دیگر هست.
امتیاز آب و برق هم به نام یکی دیگر هست.
اصلا معلوم نیست صاحب قانونی آن کی هست و الان کجا هست؟
در این چند سال من برای خونه خرج کردم که خونه روی پا بماند.
خونه طبق قرارداد آخر رهن کامل بدون پول کرایه هست.
آیا الان من از لحاظ قانونی دخل و تصرفی در این خونه دارم؟ هنوز بعد این همه مدت فقط مستاجر هستم.
چی کار کنم؟
چون خونه دارد از هم میپاشد. لطفاً راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

دستور موقت بگيريد