مشاوره حقوقی رایگان - ضرر و زیان عدم تحویل ابزار کار

سلام. من برای یک نفر کار میکردم و ابزار آن در خونه من بود. به او گفتم پول رو بده ابزار رو ببر. بعد پول من رو نداد و جلوی درب آبروی من رو برده و داد و بیداد کرده است. من زنگ زدم کلانتری مامور اومد لیست ابزار رو در صورتجلسه پلیس ثبت شد. دفعه دوم با رای دادگاه که از من شکایت خیانت در امانت کرده بود باید ابزاراش رو میدادم و صلح کردیم. سری دوم ابزاراش رو تحویل نگرفته و میگوید ابزار کم هست. حالا میخواهد از من بابت این مدت و ابزار هایی که دست من بوده به عنوان ضرر و زیان شکایت کند. من چطوری میتونم خودم رو تبرئه کنم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه در مورد آن ابزار صورتجلسه صلح و سازش تنظیم کرده باشید و در آن درج شده باشد که هیچ حق و حقوقی ندارد دیگر ادعایی در این خصوص از ایشان پذیرفته نمیشود .
با ارائه صورتجلسه کلانتری مبنی بر لیست برداری از ابزارهای مورد اشاره و صورتجلسه تحویل اموال ، در مورد کم بودن اموال نمیتواند ادعایی از شما داشته باشد .
موفق باشید