مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

سلام. من در 3 شهر کار کردم‌. میخواستم ببینم اگر پول سختی کار رو خودم پرداخت کرده باشم و بعد از کارفرما شکایت کنم، برای شکایت باید به هر کدوم از شهر ها جداگانه بروم یا میتونم داخل شهر خودم هم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام. اگر کارفرمای شما اشخاص متفاوتی هستند که بنظر می‌رسد اینگونه باشد، باید در شهرهای مختلف اقامه دعوی نمایید