مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف بیمه خودرو

با سلام. بنده قبل از قانون جدید بیمه مرکزی مبنی بر عدم انتقال تخفیف بیمه ثالث خودرو پراید مدل 91 خریدم و با مشورت یکی از دوستان همکار شما میخواستم مطمئن شوم من خودرو را آذر ماه 99 با 9 سال تخفیف ثالث خریدم که در قیمت خودرو معمولا موثر بوده است. لذا در اردیبهشت 1400 باید بدون تخفیف با قیمت دو برابر قیمت با تخفیف بیمه کنم .حالا من میتونم از فروشنده که با 9 سال تخفیف به من فروخته ولی امتیاز تخفیف برای او شده است و من متضرر شدم، شکایت کنم؟ راهنمایی خواستم از شما که چی کار کنم؟ حق شکایت دارم؟

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام شما باید بدون تخفیف بیمه کنید . اگر تخفیفات بیمه بر قیمت خودرو موثر بوده میتوانید مابه التفاوت رو از فروشنده مطالبه کنید